Suriye Dostluk Derneği

2016-06-23

http://www.milliyet.com.tr/d/i/02/logo2.png28 Haziran 2016, Salı| SON DAKİKA

Suriye-Türkiye dostluk haftası

Suriye Dostluk Derneğince 23-26 Şubat tarihleri arasında Gaziantep’te "Suriye-Türkiye Dostluk Haftası" etkinliği düzenlenecek.

21 Şubat 2011

Dernekten yapılan açıklamaya göre, iki ülke arasında kardeşlik ve kültür birlikteliğini arttırmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Zirve Üniversitesi Rektörlüğü Kızılhisar Kampüsü Konferans Salonu’ndaki açılış töreniyle başlayacak.

Türk ve Suriyeli akademisyenlerin sunum yapacağı etkinlikte, "Türkiye-Suriye Kültürel İlişkiler" isimli sinevizyon gösterisi düzenlenecek.

Türk ve Suriyeli sanatçıların "Dostluk Sergisi"yle devam edecek program kapsamında, 24 Şubatta katılımcılar için Gaziantep kültür gezisi düzenlenecek. Etkinliğin üçüncü gününde ise sanatçıların katılacağı program gerçekleştirilecek.

Suriye Dostluk Derneği Genel Başkanı Kadriye Esra Aygün’ün 26 Şubatta kapanış bildirgesini okumasıyla Dostluk Haftası son bulacak.

Milliyet iPhone uygulaması yenilendi.
Daha hızlı, daha canlı, en güncel! Yenilenen Milliyet.com.tr iPhone uygulamasını hemen indir!
iPad’i unutmadık!
iPad’inize özel Milliyet.com.tr uygulamasını ücretsiz indirmek için tıklayın.